Scholengemeenschap VMBO HAVO VWO Gymnasium

It's Learning Gmail PTA Roosters Magister KWT

Muziekpresentatie

Muziekpresentatie 4 vmbo gt

Dinsdagavond, 7 april, vond de allereerste muziekpresentatie plaats voor de examenleerlingen van 4 vmbo gt. Het podium van de collegezaal C53 was omgebouwd tot een heuse muziekstudio en de tribune was aardig gevuld met ouders, broers, zussen en zelfs een enkele opa en oma.
Spectaculair opende de hele groep met een ritmisch samenspel waarbij allerlei attributen gebruikt werden om het ritme te ondersteunen. Ik zag een sleutelbos in vierkwartsmaat de lucht in gaan en zelfs een zakje M&M ritselde mee. Daarna kreeg het publiek een keur aan muzikale optredens voorgeschoteld. Afwisselend solo, of in kleinere groep of weer de hele groep kwamen de leerlingen van muziekdocent, Sander Ruijters, aan de beurt. Spetterend, het optreden van Sem van de Ven en Wouter Weijzen. Zij hielden een “drumbattle” waar Cesar Zuiderveld zelfs het nakijken kreeg.  Merlijn Didderiens speelde met haar groep met zoveel enthousiasme het nummer “Uptown funk”  dat de hele collegezaal bijna mee swingde. Chris Knoben verzorgde een solo op de kleine trom en met enige acrobatiek vlogen zijn drumstokken door de lucht.


In een kort intermezzo, we moesten even wachten op de pianiste die Britt Heijnen zou begeleiden met haar hoornoptreden, zorgden Sander Ruijters en Kira Boeijen ervoor dat het publiek vermaakt werd met zang en dans.
 

De vertolkte nummers die avond:
-The way you make me feel - Michael Jackson
- Sunday Morning - Maroon 5
- Hold back the river - James Bay
- Uptown Funk - Bruno Mars
- You’re not the only one - Sam Smith
- Good God - Anouk
- Pompeii - Bastille
- All of me - John Legend

Door 4 vmbo kunstvakken 2 muziek:


Sem van de Ven
Chris Knoben
Wouter Weijzen
Sidney Verheggen
Anniko Van Leeuwen
Kevin Beunen
Kira Boeijen
Anniek de Bot
Britt Heijnen
Fabienne Meeuwissen
Imani Peeters
Lisa Schers
Merlijn Didderiens
Marlon Swaans
Mandy Ruijters

 

                                                                                    14.04.15